TanteSabien

Nieuws van Tante Sabien

**Maandagavond 3 september** 
start de verkoop van de ‘nieuwe’ herfstcollectie.
19.00-21.00
WELKOM

woensdag 4 juli

 Nog een paar dagen en dan begint de grote zomervakantie voor de kinderen.
Tot en met 20 juli kan je nog de laatste paar zomeritems komen kopen, je niet-verkochte kleding ophalen en herfstkleding komen aanleveren.
Als je mij van te voren even een seintje geeft, dan zorg ik ervoor dat je tas klaar staat.

zaterdag 16 juni

 Nog 5 weken kan je je zomergarderobe komen aanvullen. Hangt jouw zomerkleding nog in de winkel en heb je aangegeven dat je het na de verkoopperiode weer retour wilt hebben? Kom dan in de laatste schoolweek je spullen ophalen tot 20 juli.

donderdag 19 april

Doe mee en maak kans op een super leuke prijs ter waarde van 50 euro!

 Probeer in 5 weken tijd zoveel mogelijk nieuwe klanten naar Tante Sabien te laten komen. Laat de nieuwe klant bij zijn/haar betaling een kaartje met jouw naam inleveren. De persoon waar ik de meeste kaartjes van ontvang, krijgt van mij een super leuk pakket ter waarde van 50 euro. De nieuwe klant ontvangt bij de aankoop een kleinigheidje van Tante Sabien. Doe je mee? 3, 2, 1 START!!!
(kaartjes haal je simpel bij mij in de winkel. actie loopt tot 1 juni)

woensdag 11 april

Kom gerust een kijkje nemen in de goed gevulde winkel. Het hangt momenteel bommetje vol met mooie voorjaarskleding en al een flinke hoeveelheid zomerkleding. 
Gezellig als je komt!

dinsdag 27 februari

De eerstvolgende gezellige koopavond staat gepland op 14 maart!!!
De winkel zal dan lekker vol hangen met mooie zomerkleding, een aantal handgemaakte unieke items EN er zal , speciaal voor de boys, een mooie NIEUWE jongenscollectie hangen van Stoere Binkies.

zondag 7 januari

Lieve klanten, de prijzen van Tante Sabien zijn zo eerlijk mogelijk vastgesteld (laaaag!), de collectie die velen van jullie aanbieden is mooi. 
Om nu de lage prijzen nog een keer door de helft te doen, is eigenlijk gekkenwerk.
Daarom vind ook ik de sale een achterhaald principe geworden. 

Tot en met zaterdag 13 januari is er voor de ALLERLAATSTE KEER SALE bij Tante Sabien.
Daarna gaan we even vrolijk verder, maar dan zonder het bijna voor niets weg geven van jullie mooie kleding. Wel zo eerlijk, voor de inbrengers en voor Tante Sabien.
 


3, 4, 5 en 6 januari is Tante Sabien open
             *** 10.00-13.00 ***

Woensdag 13 december

 Nog twee weken de tijd om heerlijke warme winterkleding of feestelijke kerstkleding te kopen. Tijdens de kerstvakantie zal Tante Sabien gesloten zijn.


Woensdag 6 december

 Sinterklaas is weer het land uit, dus alle tijd voor Kerst!!! Heb je nog mooie kerstjurkjes of een chique colbertje voor een jongen? Kom het deze week dan nog even brengen.
Ook namens de tieners een grote wens om je GALA kleding hier te brengen (mt 152 t/m xs/s) Zo kunnen zij weer, voor niet al te veel geld, stralen met kerst op school.

dinsdag 19 september

In korte tijd ben ik overspoeld met mooie herfstkleding, De ene tas nog mooier dan de andere, waarvoor dank! Het is bijzonder fijn wanneer de kleding, zoals gevraagd, gewassen en gestreken wordt gebracht. Dit scheelt mij niet alleen ontzettend veel werk, maar je kleding komt ook nog eens sneller in de winkel te hangen. En de koper is natuurlijk ook blij met fris ruikende kleding.
Kleding die ik niet heb weten te verkopen, gaat weer terug naar de brenger. Of beter nog, naar het goede doel (StichtingSovata). Ik ben echter geen donatiepunt voor het goede doel. Kleding met gaten en vlekken zal ik niet aan Stichting Sovata doneren. Helaas zit dit toch vaak, waarschijnlijk ook goed bedoeld, in een tas.
Dus wil je kleding naar Tante Sabien komen brengen?
* was het dan nog even voor je komt
* check het zelf op gebreken
* lever het netjes opgevouwen in een shopper

Dankjewel!!

 


Vrijdag 15 september

 Er is in korte tijd weer veel moois gebracht. Alle kleding zal zo snel mogelijk in de winkel komen te hangen. KLEDING BRENGEN kan nu alleen op afspraak. Graag even een mailtje met info over de maat naar info@tantesabien.nl. Ik kan dan aangeven of het zin heeft om die maat nu aan te leveren.

Dinsdag 5 september

 Het was weer een gezellige start gisteravond;  Herfst is begonnen bij Tante Sabien!
Deze week kan je nog zonder afspraak je herfstkleding (fris gewassen) komen brengen. 
Openingstijden:
Dinsdag 10.00-17.00
woensdag 10.00-13.00
donderdag 10.00-17.00
vrijdag 10.00-17.00
zaterdag 10.00-16.00


Donderdag 21 juli

Herfstkleding kan in week 35 (29,30 en 31 augustus) nog gebracht worden.

Op 4 september start ik het nieuwe seizoen met een gezellige openingsavond. Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom om de nieuwe collectie te bewonderen. WELKOM

vrijdag 7 juli

Nog 1 week SALE op alle zomerkleding!!!!!
Wil je de niet-verkochte zomerkleding terug? Kom dan van 5 t/m 14 juli je kleding ophalen. Geen tijd en zin om de kleding zelf uit de rekken te vissen? geef mij dan tijdig een seintje, dan zet ik het voor je klaar.

Tot en met 14 juli is ook je herfstkleding welkom. Dit kan in deze twee weken voor de zomervakantie zonder afspraak (ook als je nieuw bent!)

 

vrijdag 9 juni 

 Alle zomerkleding hangt nog  tot de zomervakantie in de winkel. Wil je de niet-verkochte zomerkleding terug? Kom dan van 5 t/m 14 juli je kleding ophalen. Geen tijd en zin om de kleding zelf uit de rekken te vissen? geef mij dan tijdig een seintje, dan zet ik het voor je klaar.
Vanaf 5 juli is ook je herfstkleding welkom. Dit kan in deze twee weken voor de zomervakantie zonder afspraak (ook als je nieuw bent!)


donderdag 20 april 

 Dat de zon weer schijnt is goed te merken. Er is in een korte tijd ontzettend veel moois aangeleverd en heel veel daarvan hangt al in de winkel of is alweer verkocht.
Is Tante Sabien nieuw voor je en zou je ook eens je kleding willen brengen? dan moet ik je voor dit seizoen helaas teleurstellen. Bestaande klanten met een nummer kunnen op afspraak nog zeer beperkt kleding brengen. Graag even een mailtje vooraf.


donderdag 23 februari
Let op: de winkel is deze donderdag van
12.00 - 18.00 uur geopend!!!


dinsdag 31 januari

 Vanaf woensdagavond is iedereen weer van harte welkom om te komen shoppen tijdens de VOORJAARSVERKOOP. (Vandaag en morgen is de winkel gesloten om alles tip top in orde te krijgen).

VOORJAARSVERKOOP
WOENSDAG 1 FEBRUARI
19.00 UUR
WELKOMzaterdag 14 januari 

Alle winterkleding hangt momenteel voor de helft van de prijs in de winkel. Tot en met zaterdag 28 januari kan je nog heel voordelig de laatste winteritems kopen.
Voorjaarskleding brengen kan na volgend weekend alleen nog op afspraak. Er is ontzettend veel ingeleverd (voor en na de kerstvakantie). We gaan alles goed bekijken, labelen en prijzen en gericht een oproep doen van maten waar nog we nog wel wat aanvulling bij kunnen gebruiken.
***WOENSDAGAVOND 1 FEB 19.00 UUR begint de voorjaars verkoop***


donderdag 22 december

De winkel is gesloten vanwege de kerstvakantie. Op 10 januari 2017 weer open.
Fijne Kerstdagen!

dinsdag 13 december

Wat was het een succes met het Dickens Festival!! De sfeer was geweldig en het optreden van de 'dansende weeshuismeisjes' was een groot succes. Net als vorig jaar was het meisje met de zwavelstokjes in de etalage te zien. Helaas heb ik een paar meiden moeten teleurstellen, want de planning was al rond. Wil je volgend jaar ook meedoen, geef je dan op tijd weer op.

REMINDER: heb je nu nog winterkleding in de winkel hangen? kom dat dan volgende week ophalen (VOOR DE KERSTVAKANTIE!) Alle winterkleding zal na de kerstvakantie in de uitverkoop gaan en daarna gedoneerd worden.
Volgende week is ook je VORJAARSKLEDING al welkom. Graag gewassen en netjes opgevouwen in een shopper (geen vuilniszak). Dit kan volgende week zonder afspraak. (ook als je nieuw bent).

dinsdag 8 november

 In 1 week tijd kan er veel gebeuren!!! Er is ontzettend veel moois verkocht. Winterkleding brengen is vanaf nu weer beperkt mogelijk. Wel graag op afspraak (en alleen als je al een klantnummer hebt). Ik kan dan kijken of het past in het rek. Vooral jurken gaan hier als broodjes, die zijn dan ook van harte welkom!!
Nieuwe kledingbrengers zijn weer welkom vanaf het nieuwe seizoen (vlak voor de kerstvakantie mag de voorjaarskleding al weer gebracht worden).

dinsdag 1 november

Vanaf vandaag 10.00 uur kan je weer gezellig komen winkelen bij Tante Sabien. Er hangt ontzettend veel moois voor de komende winter. Voorlopig zal de collectie iedere dag worden aangevuld. Kleding brengen is niet meer mogelijk. Wel zou het fijn zijn als je je tasje met overgebleven herfstkleding komt ophalen! 

dinsdag 18 oktober

Tot en met vrijdag 21 oktober kan je je winterkleding komen brengen. Zonder afspraak en tijdens mijn openingstijden. 

 

24 sept 2016

VOL.....VOLLER.......VOLST 
Soms lijkt het lopende band werk want ik sta bijna aan 1 stuk door te labelen en prijzen zodat ik het aanbod lekker verrassend kan houden. De afgelopen periode is er zoveel gebracht dat ik je wil vragen om te mailen voor een afspraak.
Rond de herfstvakantie zal er flink veel kleding uit gaan om plaats te maken voor een nieuwe lichting.
Dus heb je nog herfst/winter spul, dan is het zeker nog welkom. MAAR eerst even mailen, dan laat ik weten wanneer je kan komen.

 

7 sept 2016

 Nog 1 dag geduld.......... tante Sabien is er bijna klaar voor!
Kleding brengen kan vandaag nog tot 13.00 uur :

Tot DONDERDAG!!!!!!!
8 september
19.00-21.00 uur
Emmastraat 26 Velp


21 aug 2016

 Tante Sabien is nog even gesloten.......... de winkel wordt in de tussentijd lekker schoongepoetst en alle kleding zal met zorg bekeken en gelabeld worden.
Kleding brengen kan nog :
maandag 5, dinsdag 6 en woensdag 7 september. Ik zal dan in de winkel aanwezig zijn om herfstkleding in ontvangst te nemen. (Dit kan zonder afspraak). Sta je die dagen voor een dichte deur, bel dan het nummer dat op de deur hangt.
DE OPENINGSAVOND = DONDERDAG 8 SEPTEMBER van 19.00- 21.00

11 juli 2016

 Vanaf morgen (dinsdag 12 juli) staat voor velen de niet-verkochte-zomerkleding klaar om gehaald te worden. Tip: neem gelijk je fris gewassen herfstkleding mee. Die is vanaf morgen namelijk weer heel welkom.

 

30 juni 2016

Nog maar een paar weken en dan is het zomervakantie!! Dat betekent ook dat je nog maar een paar weken bij Tante je zomerkleding kan kopen. 
In de zomervakantie is de winkel gesloten maar tijdens de Velperdonderdagen zal de winkel op een leuke manier gevuld zijn. Sla dus nu nog even je slag (Heel veel is ook voor de helft) en deel dit bericht vooral als je anderen ook een koopje gunt. Tot gauw bij tante Sabien!


20 mei 2016

 In een korte tijd is er ontzettend veel mooie zomerkleding gebracht, waarvoor dank! Het wordt nog een hele klus, maar vanaf maandagavond 19.00 uur hangt het allemaal in de winkel. Gezellig als je komt (en natuulijk is je vriendin of buurvrouw ook van harte welkom. Kunnen jullie meteen een beetje bijkletsen onder het genot van een drankje!)

Het is de komende week niet mogelijk om zomerkleding te brengen. Mocht je toch nog een paar super items hebben, stuur dan een mailtje. Over een week kan ik iets beter beoordelen of ik bepaalde maten nog moet aanvullen. Fijn weekend allemaal en wie weet tot maandag :)

12 mei 2016

 De mooiste zomeritems stromen weer binnen. Alles zal goed bekeken, gelabeld en geprijsd worden. Vanaf maandagavond 23 mei gaat het de winkel in en ben je van harte welkom op de zomerse koopavond!!
Heb je nog (hoog-zomerse) zomerkleding, vergeet je spullen dan niet langs te brengen. Je hebt nog 1 week de tijd.

 

23 april 2016

 Van 10 t/m 19 mei (na de meivakantie) kan je nog zomerkleding komen brengen.  Alleen  de meest zomerse (merk) items zullen opgehangen worden. En natuurlijk alleen als het fris gewassen aangeleverd wordt, komt de kleding in aanmerking voor de verkoop.
In deze periode zullen er ook veel tassen klaar staan om gehaald te worden. Dus duik de kast nog even in deze vakantie en zet het tasje vast klaar.  Fijne vakantie allemaal!!!

12 april 2016

 Wat is er ontzettend veel en mooie zomerkleding gebracht. Dankjewel allemaal! De komende tijd is het dan ook even niet mogelijk om kleding te brengen. Om te shoppen ben je natuurlijk van harte welkom.

26 maart 2016

 In week 14 (4 t/m 8 april) kan je zonder afspraak zomerkleding komen brengen. Let op: Maximaal 20 stuks per persoon en helemaal hip&fris!

1 maart 2016

Momenteel is het even niet mogelijk om je kleding te brengen. Er is in een korte tijd veel aangeleverd, dat wil ik met zorg bekijken en ophangen. Tip: stuur eerst een mailtje naar info@tantesabien.nl zodat ik kan kijken wanneer jouw kleding kan komen. Het is overigens wel de perfecte tijd om de mooiste items voor het zonnige weer te scoren!!


14 februari 2016

De voorjaarsverkoop start morgen, maandag 15 feb. om 19:00 uur.
Kom jij ook voor weinig geld de voorjaarskleding voor je kinderen scoren?


5 februari 2016

De winkel is gesloten van 6 t/m 14 februari. Tante Sabien maakt zich klaar voor het voorjaar! Kleding aanleveren is pas weer mogelijk vanaf donderdag 18 februari. De voorjaarsverkoop start maandagavond om 19.00. Gezellig als je komt!!!!29 januari 2016

 Vergeet je je winterkleding niet op te halen? De laatste mogelijkheid is vrijdag 5 februari. Na deze datum zal alle overgebleven kleding gedoneerd worden aan Stichting Sovata.


28 januari 2016

 Zet de volgende datum gauw in je agenda: maandagavond 15 februari
Dan gaat de voorjaarsverkoop weer van start. Ik heb reuze zin om er een kleurig en fleurig voorjaar van te maken. 
Je bent welkom van 19.00-21.00 uur GEZELLIG als je komt!

5 januari 2016

 Gelukkig nieuwjaar allemaal!!! Laten we er met elkaar weer een mooi gekleurd jaar van maken :)
T/m 16 januari kan je zonder afspraak je voorjaarskleding komen brengen. Wel graag eerst de voorwaarden goed lezen (ik verander iedere keer weer een beetje de regels om de kwaliteit te waarborgen). Tot gauw!

 

16 december 2015

 Vanaf deze week is het brengen van voorjaarskleding weer mogelijk. De laatste winteritems hangen er nog een paar weekjes en zullen  in februari plaats moeten maken voor de 'nieuwe' collectie. Het kan nu zeker nog de moeite zijn om in de opruiming te neuzen. 
***In de kerstvakantie is Tante Sabien gesloten***


11 november 2015

 Het was erg gezellig maandagavond. Zoals velen hebben kunnen zien, is de winkel aardig goed gevuld met sneeuwlaarzen, skipakjes en leuke speelgoeditems. Het brengen van winterpakken en sneeuwbroeken is dan ook niet meer mogelijk. 

 

21 oktober 2015

Maandag 9 november is er weer een gezellige winterrrrrr koopavond bij Tante Sabien!
De winkel zal extra gevuld zijn met onder andere skikleding en sneeuwlaarzen.

Je bent welkom tussen 19.00 tot 21.00 uur!

 

13 oktober 2015

 Tante Sabien zal de twee zaterdagen in de herfstvakantie geopend zijn, maar de winkel is gesloten van di 27 t/m vr 30 oktober.

 

09 oktober 2015

Wat is het ineens koud!!!! Ineens is het tijd om je winterjas aan te trekken, en op de fiets heb je al bijna een muts nodig. Ojee, was je nog niet zo ver? Kom dan gauw naar de winkel, er hangen prachtige winterjassen in verschillende maten.

17 augustus 2015

Het aftellen is begonnen, nog maar 2 weken en dan is de winkel weer open!!
Als je nu naar binnen kijkt, dan zou je je zorgen kunnen maken. Niet nodig hoor, dan komt echt helemaal goed!

Dinsdagavond 1 september van 19:00 - 21:00 uur ben je van harte uitgenodigd bij Tante Sabien: dan zal de winkel weer goed gevuld zijn met prachtige herftstkleding. Tot dan :) 

 

6 augustus 2015

Heb je al een klantnummer en wil je je herfstkleding aanleveren, dan kan dat zonder afspraak in de laatste week van augustus (ma 24 aug t/m za van 09:00 - 13:00 uur).
Wil je op andere tijden aanleveren of heb je nog geen klantnummer, mail dan naar info@tantesabien.nl

Dinsdagavond 1 september van 19:00 - 21:00 uur ben je van harte uitgenodigd bij Tante Sabien: dan zal de verkoop van de nieuwe herfstcollectie beginnen. Ik heb er zin in!

 

20 juni 2015

 Heel begrijpelijk dat je nu nog je zomerkleding zou willen brengen maar het komt helaas niet meer in aanmerking voor de verkoop. Over een paar weken begin ik alweer met het verzamelen van de herfstkleding. Een vreemd idee misschien want het mooie weer moet nog komen. 
Mocht je nog op zoek zijn naar mooie zomeritems dat ben je natuurlijk van harte welkom, er hangt nog genoeg!

 

4 juni 2015

Over 7 weken begint de zomervakantie alweer voor alle basisscholen in de buurt. De winkel hangt goed gevuld en dagelijks komen daar nog enkele nieuwe items bij. Grote tassen gevuld met zomerkleding zijn helaas niet meer te verwerken. Ben je nieuw bij tante Sabien en wil je ook eens je kleding inleveren? doe dan vanaf het nieuwe seizoen mee.
Alle  niet verkochte zomerkleding zal in week 29 klaar staan om gehaald te worden. 


22 april 2015

 Pak even je agenda, want volgende week woensdagavond is er weer een gezellige koopavond bij Tante Sabien.
Woensdag 29 april van 19.00-21.00 ben je van harte welkom om onder het genot van koffie/thee te shoppen voor de warme zomerse dagen die al om het hoekje kijken. In de meivakantie is de winkel gesloten, dus kijk nu alvast in de kast welke items nog ontbreken en kom gezellig op de koffie volgende week. Ik heb er zin in!!!!

 

31 mrt 2015

 In tegenstelling tot vorig jaar kan je nu alleen nog je kleding op afspraak brengen (liever niet op zaterdag). Momenteel ligt er erg veel kleding op voorraad, dit gaat er zo spoedig mogelijk in. Mocht je kleding willen brengen, mail dan eerst even. Geef aan om welke maat het gaat en hoeveel stuks ongeveer. Je ontvangt dan een klantnummer en verdere instructies. Door het enorme aanbod aan kleding, is Tante Sabien heel kritisch. Kijk zelf dus ook extra goed naar je eigen kleding. Gaatjes en vlekjes verkopen niet!


27 feb 2015

De winkel hangt bomvol hele mooie voorjaars/zomerkleding voor je kinderen. Voor leuke prijzen. Sla nu je slag!

21 jan 2015

 Hangt jouw winterkleding nog in de winkel, check dan  je mail. Daarin staat dat het nog heel even mag hangen maar dat het in week 7 opgehaald kan worden. Veel klanten hebben al aangegeven dat de niet verkochte kleding gedoneerd mag worden aan Stichting Sovata. Mag jouw kleding daar ook naartoe? Wil je mij dat dan even doormailen?
info@tantesabien.nl 


23 dec 2014

Tante Sabien is gesloten t/m 5 jan 2015 in verband met de schoolvakantie.
Hele fijne feestdagen gewenst!


10 nov 2014

 Dolle Dingen Dinsdagavond begint morgen! Kom je ook? Je bent van 19.30 - 21.30 uur van harte welkom, er zal deze avond ook leuk speelgoed te koop zijn.

 

15 okt 2014

De Drie Dolle Avonden komen er aan!

  • dolle dingen dinsdagavond
  • warme winter woensdagavond 
  • dwaze donzige donderdagavond


10 okt 2014

Tante Sabien is gesloten van zo 19 oktober t/m ma 27 oktober.

Het kledingaanbod verandert elke paar dagen. Voor kwalitatief goede winterkleding, kom regelmatig even langs!
 

2 sep 2014

Het winterseizoen is gestart! En hoe! Kom snel je najaars/winterkleding aanvullen.  Mooie merken voor lage prijzen.

 

1 aug 2014

 Tante Sabien is gesloten tot en met maandag 18 augustus.
19 t/m 23 augustus hangen de laatste zomeritems nog in de winkel. Vanaf woensdag 27 augustus hangt de winkel vol met prachtige najaarskleding. 


1 juli 2014

Het is helaas niet meer mogelijk om zomerkleding in te brengen. Vanaf vrijdag 9.00 uur start de grote ZOMERSALE bij Tante Sabien. Tip; kom kijken bij een maatje groter voor volgend jaar zomer. 
Hebben jullie al gezien dat er 15 kg zand in de etalage ligt? Bianca heeft er een super toffe vakantiesfeer weten neer te zetten.


19 juni 2014

Tante is druk met alle voorbereidingen voor de gezellige braderie in de Emmastraat. Jij komt toch ook? Emmastraatdag van 15.00 tot 21.00 uur
Was je van plan om kleding te komen brengen? Dat kan, maar er zal momenteel zeer beperkt worden aangenomen. Prachtige zomerjurken voor meiden vanaf maat 116 zijn zeer welkom, evenals korte jongensbroeken vanaf 116. Verder ben ik al begonnen met het innemen van najaarskleding.
Mocht je vrijdag kleding komen brengen, wil je dan zaterdag aan het einde van de dag nog even langskomen om evt. niet geselecteerde kleding weer op te halen?